fbpx

За Лотос

Добре дошли в нашия онлайн магазин за корейска козметика!

Обещание за качество

Безопасни и високоефективни продукти

Модерни съставки

Иновативни технологии

Тествани за съвместимостта с човешка кожа

Кои сме ние?

Ние сме Милена и Десислава – две жени с напълно различен житейски опит, чиито пътища се пресякоха случайно благодарение на страстта ни към корейския ритуал за грижа за кожата. Вече три години се борим, за да превърнем в реалност нашата обща мечта – да предлагаме на българската жена най-добрите продукти с иновативен състав, с доказани и проверени от нас резултати. Магазин Лотос е пространството, което разцъфна от нашето приятелство и сме безкрайно щастливи, че можем да го споделим с вас!

Нашата мисия

В нашия магазин ще намерите само подбрани продукти – такива, които не се предлагат другаде на българския пазар, както и любими ваши (и наши!) бест-селъри. Всеки един продукт е подбран за вас внимателно и след дълго и сериозно проучване, базирано на състава на конкретния продукт, личния ни опит с него, както и на мненията на други потребители. Всички продукти са директен внос от Южна Корея и са с доказан произход. Ние гарантираме, че всеки един продукт, който предлагаме, е проверен за безопасност в съответствие с изискванията на Европейската Комисия за продажба на козметични продукти на територията на Европейската Общност и е нотифициран в CPNP (Cosmetic Products Notification Portal).

Нашата философия

При нас ще намерите не само най-добрите и качествени марки, но и ще получите адекватна консултация дали и как най-добре да комбинирате желаните от вас продукти. Ще ви дадем помощ и насоки, за да изградите една цялостна дневна и вечерна рутина за кожата. Не всичко е позволено, дори и когато е в името на красотата – нашата цел е да си купите точно това, от което има нужда кожата ви, без да компрометираме нейното здраве. Ние знаем какво търсите!

Нашата продуктова гама

Ние сме отдадени поклонници на красотата в търсене на най-добрите и култови продукти, които светът може да предложи – от традиционната козметика на Изтока до най-новите научни открития.

Магазин Лотос е уникален с това, че събира на едно място най-добрите и популярни козметични марки в Южна Корея: Meditime, Medi-peel, RNW, AHC, Skin1004, Logically skin, Cosrx, Elizavecca, Benton, Some By Mi, Purito, Esthetic House, Huxley, Isntree и много други.

Нашата цел и мисия е да сме иноватори – ние сме първите, които представиха на българския пазар хитовите марки Medi-Peel и RNW, официални представители за България сме на марките Meditime, Timeless, Logically, skin.

Нашата гама от продукти обединява различното и уникалното с популярните и търсени бест-селъри.

Какво казват нашите клиенти

Мартин Маринов
Мартин Маринов
Прочетете повече
Консултация, обслужване и качество! Просто препоръчвам на 100%🔝🔝🔝❤️
tsveteotzemyata
tsveteotzemyata
Прочетете повече
Току-що си взех поръчката и съм впечатлена от отношението Ви към клиента, благодаря от сърце, знайте, че е много оценено! 💗 Keep up the good work 😊
Вероника Христова
Вероника Христова
Прочетете повече
Благодаря за консултацията и за бързата пратка. ♥️♥️♥️
Дора Тонева
Дора Тонева
Прочетете повече
Много съм доволна от обслужването- като бързина, отношение, съдействив, отговаряне на въпроси, всичко! Продуктите са качествени и потентни. Радвам се,че предлагате Мedi Peel на нашия пазар. Желая ви успех ! 🍀

Подаряваме ти

до -30% намаление

29.04-04.05.2024 г.

дни
часа
минути
секунди

Не изпускай 20% намаление!

С код WOMAN20

04-08.03.2024 г.

дни
часа
минути
секунди

Не изпускай 30% намаление!

С код BLACK

до 26.11.2023 г.

дни
часа
минути
секунди

Не изпускай 20% намаление!

С код HAPPY

до 26.06.2023 г.

дни
часа
минути
секунди