fbpx

Условия за доставка

Съдържание

Условия за доставка

Lotuskbeauty.com извършва доставка в цялата страна до посочен от вас адрес, или до офис на транспортна фирма Speedy. Цената за доставка в рамките на България е спрямо ценовата листа на спедиторската фирма. За поръчки над 120 лв. доставката е безплатна, след като се начислят всички отстъпки от промо кодове. В цената на доставката са включени всички разходи по доставката на поръчката Ви: опаковане, транспорт до адреса Ви, застраховка на продуктите и комисиона за куриера, обработващ наложения платеж.

Доставките сe извършват в рамките на  1-3 работни дни. При възникнало забавяне се свързваме своевременно с вас, за да ви информираме.

Потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако потребителят не направи това се приема, че доставката е приета без възражения.

Не носим отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително непълен или неточен телефон.

При изрично желание на клиента, поръчката може да се изпрати и до офис на Еконт. За тази цел, моля да се свържете с нас на apiro.dm@gmail.com.

МЕТОДИ ЗА ПЛАЩАНЕ

  • Наложен платеж

Можете да изберете да платите стоките чрез наложен платеж при получаването им, без допълнителни такси. Ще получите изисквания от закона платежен документ, потвърждаващ изпращането на стоките.

  • Дебитна/кредитна карта

Плащането с кредитна, дебитна или предплатена карта се извършва чрез защитената онлайн платформа STRIPE.

Lotuskbeauty.com не обработва и не съхранява информация за картови разплащания.

Не изпускай 20% намаление!

С код WOMAN20

04-08.03.2024 г.

дни
часа
минути
секунди

Не изпускай 30% намаление!

С код BLACK

до 26.11.2023 г.

дни
часа
минути
секунди

Не изпускай 20% намаление!

С код HAPPY

до 26.06.2023 г.

дни
часа
минути
секунди